LEDARSKAPSPROGRAM FÖR DIG MED 5 TILL 50 MEDARBETARE

Dags att ge tillbaka

VÅRT BIDRAG I DENNA KRIS: - Vi kopplar nu ihop ledare från hela Sverige - för endast 10 000 sek + moms

Vi skapar nu "ett digitalt samlings-rum" för ledare som känner sig extra ensamma i sin roll just nu. Vissa ser helt nya möjligheter medan andra ser utmaningar, och oavsett vilket så arbetar vi alla under stora förändringar just nu.

En plats - online - där man träffar "likasinnade" - alltså människor i ledarposition, som vill ge och få stöd och pepp. När det verkligen gäller är samtal och input utifrån ovärderliga.

Våra tidigare uppdragsgivare, som inkluderar näringsliv, kommuner, myndigheter och organisationer, har finansierat våra liv under flera år, som föreläsare och utbildare. Vi är så tacksamma. 

Kostnadseffektivt ledarskapsprogram

Just nu behövs det mer än någonsin stabilt och tryggt ledarskap i Sverige. Därför har vi beslutat oss för att bidra med det vi är bra på, utveckling av din ledarskapsförmåga. 

Detta för att du ska kunna locka fram kreativitet, samarbetsförmåga, lugn och prestation hos dina medarbetare, även när det stormar runtomkring. Samtidigt som du lyckas behålla ditt lugn, din klarsynthet och din förmåga att fatta kloka beslut.

Samlas med likasinnade 

Programmet är endast till för dig som är ledare med 5 till 50 medarbetare. Det handlar alltså om Dig som ledare och hur du knyter an med människor som du har något gemensamt med - andra ledare, som precis som du, står inför stora utmaningar just nu.


Erfarenhetsutbyte

Många ledare vi pratar med, upplever att förändringstakten i samhället går snabbare än någonsin förut, och att de behöver hantera allt fler oväntade händelser. Samtidigt som de ofta känner sig ensamma i sin roll - utan någon likasinnad att diskutera med. När det verkligen gäller är samtal och input utifrån ovärderliga.


Seniora utbildare och coacher 

Vi som står bakom programmet är tre seniora utbildare och coacher med olika bakgrund, som inser att vi får ännu mer nöjda kunder och blir än vassare när vi samarbetar och verkligen tar vara på våra olikheter och breda erfarenheter. Läs mer om oss här!


Finns platser kvar till våren  2021

Du har chansen att delta i programmet som startar våren 2021. 

Skicka en intresseanmälan till ola@exunova.com  med namn, organisation och telefonnummer så kommer han att ringa upp dig för en kort intervju.

Alternativt fyller du i formuläret här!