TOMAS LYDAHL 

Vår "storbolags-kille", som under 15 år gjorde karriär på Marriott Hotels i USA bl.a. som Director of Sales. 

Han var även vd för Key Solutions AB när de fick titeln Sveriges andra och Europas tredje bästa arbetsplats enligt världsorganisationen "Great Place To Work". Idag är han erkänd författare, föreläsare och coach inom ledarskapsutveckling, kundvård och mental hälsa.

Vill du nå Tomas personligen gör du det lättast på:

tomas@tomaslydal.se 
+46 (0) 732 000 899DENNIS WESTERBERG 

Vår underbare filosof, pedagog och entreprenör. Han har även lång erfarenhet av att arbeta med stat och kommun och har exempelvis tagit fram ett 25-tal YH-utbildningar, jobbat som lärare, projektledare och entreprenör. 

Han är dessutom en prisbelönt föreläsare (tidigare "Årets föreläsare"), författare till 8 böcker och "en världsförbättrare som tar människor från obalans till balans på väldigt kort tid".

Vill du nå Dennis personligen gör du det lättast på:

dennis@denniswesterberg.com 
+46 (0) 733 188 885 OLA WALLSTRÖM 

Den kreativa entreprenörs-själen. Har själv startat 7 bolag (det första när han var 19 år). Civilekonom som lade tio år i karriären, bland annat som marknadschef på tidningen Affärsvärlden. 

Partner och grundare sedan tio år i utbildningen "Entreprenörskap Hälsa och Hållbar Utveckling". Föreläsare och utbildare inom ledarskap, stresshantering och hur du kan må bra och samtidigt prestera. Specialist på executive coaching i ägarledda bolag.

Vill du nå Ola personligen gör du det lättast på:

ola@exunova.com 
+46 (0) 733 884 222