BAKOM KULISSERNA

Här kommer smått och gott från planeringsmöten, hur vi tänker när vi tar fram programmet och annat som kan vara av intresse för den nyfikne.


3 juli - Skandinaviska 3p träffen 2020

I början av juli 2020 samlade vi 50 personer på plats i Stockholm och ca 40 deltagare via zoom för att genomföra skandinaviska 3P träffen 2020.

Ett forum att utbyta idéer, erfarenheter och umgås med likasinnade i vår strävan att alla ska kunna uppnå psykisk hälsa.

Medarrangörer som inte är i bild:
Christina Åkerberg
Ann-Charlotte Oetterli
Inger Rydén
Hanna Jakobsson


20 april - Extrapodd, vad är nyttan för deltagarna?

Ett extrainsatt podcastprogram - Tomas och Dennis Podcast. 

Ibland är saker så tydliga och självklara för oss själva att vi glömmer att berätta det för andra. 

"Det är som när jag har gått och grunnat på en idé i veckotal och efter mycket funderande, begrundande och tankeverksamhet så knäcker jag plötsligt nöten och svaret inte bara finns där - det är dessutom självklart! Då försöker jag med två meningar förklara det "uppenbara" för min fru - oftast är det med max två meningar. Och jag blir sedan förvånad då hon inte direkt förstår det geniala i min idé - Ola"

Vi kom på att detta var vad vi hade gjort när vi först förklarade nyttan med ledar-programmet. 

Det är alltså dags att förtydliga vad som är unikt och nyttan för alla presumtiva deltagare.

Ladda hem Extrapodden (22 minuter) nedan där vi förklarar ALLT!


15 april 2020 - Första webinaret med riktiga kunder!

Dags att sätta igång. Ett helt gäng med ledare som fick en aktiv del i det första webinaret. två "breakout sessions" där de fick prata och reflektera på egen hand gav väldigt positiva gensvar.

Direkt efter webinaret hade de första 10 deltagarna hade anmäld sig till ledarskapsprogrammet som börjar den 29 april 2020. Ibland gåt det fort :-)

Vill du också få en chans att vara med? Då kan du få ta del av det inspelade webinariet. Skicka bara ett mail till ola@olawallstrom.com så skickar jag länk och lösenord så att även du kan se det. 


9 april 2020 - Planeringsmöte - vad ska vi göra egentligen?

Kort planeringsmöte via zoom den 9 april. Plötsligt börjar det att röra på sig och deltagare efter deltagare anmäler sig. Hur ska vi då leverera på bästa sätt?

Dags att börja jobba :-)25 mars 2020 Första mötet - beslutet

Första mötet hemma hos Tomas i Hässleholm. Väldigt enkelt att komma överens och vi är snabbt till skott, vet precis hur vi ska lägga upp utvecklingsprogrammet. Allt är kristallklart tills vi börjar prata med kunderna och det vi egentligen visste innan blir uppenbart. De har just nu inga pengar och även om de har pengar så håller de i dem, av fullt naturliga skäl.

Vi har rådslag och det tar en kvart att komma fram till att det är dags för oss att betala igen. Att ge tillbaka till alla fantastiska kunder som har betalat våra löner - vi genomför utbildningen helt kostnadsfritt som tack till våra kunder.

Samtidigt öppnar vi upp för andra ledare med 5 till 50 medarbetare att delta. Grymt kul!